Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI'nın Ziyaretleri
24 Temmuz 2024

Çorum Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, Çorum merkezde yapımı devam eden sağlık yatırımlarını gezerek incelemelerde bulundu.

Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, ilimizde yapımları devam eden 200 yataklı Çorum Devlet Hastanesi İnşaatı, Ulukavak Mahallesi 9 hekimli ASM (Aile Sağlığı Merkezi)- SHM (Sağlıklı Hayat Merkezi) -112 Merkezi inşaatı, Mimar Sinan Mahallesi ASM-SHM-112 Merkezi inşaatı ve 50 Üniteli ADSM (Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi) inşaatında incelemelerde bulunarak son durumları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezini de ziyaret eden Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, Nükleer Tıp Polikliniği, Speet Ünitesi, Kemoterapi Bölümü, Radyasyon Onkoloji Kliniği ve LİNAC Ünitesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Hasta ve hasta yakınları ile sohbet eden Sayın Valimiz, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyarete Vali Yardımcısı Erdoğan KANYILMAZ, Çorum İl Sağlık Müdürü Vekili Dr. Arif PİLGİR, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. İhsan DEMİRBAŞ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet BARIŞ ve sağlık yöneticilerimiz de eşlik etti.

• .