SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İŞARET DİLİ EĞİTİMİ

İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Sağlık Bakım Hasta Hizmetleri ve Eğitim Biriminin organizasyonu ile Müdürlüğümüz Eğitim Salonunda, T.C. Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü ile T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Arasında İmzalanan İşaret Dili Eğitimi Verilmesine Yönelik İşbirliği Protokolüne istinaden Milli Eğitim Müdürlüğü Mimar Sinan Halk Eğitim Merkezince görevlendirilen Selcan PEKEL tarafından Başkanlığımıza bağlı sağlık tesislerimizde görev yapan sağlık personeli ve hasta karşılama-danışma-yönlendirme personellerine yönelik planlanan “İşaret Dili Eğitimi” nin 2. grup eğitimi 03-28 Aralık 2018 tarihleri arasında düzenlenmiştir.

İşaret dili eğitiminin 2. grubunun tamamlanması sonunda İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ömer SOBACI tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü Mimar Sinan Halk Eğitim Merkezince görevlendirilen İşaret dili eğitimcisi Selcan PEKEL’e eğitime olan katkılarından dolayı hazırlanan teşekkür belgesi takdim edildi.

İşaret dili eğitimcisi Selcan PEKEL de İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ömer SOBACI’ya teşekkürlerini iletti. İşaret dili eğitimi grubuyla toplu görsel alınarak program tamamlandı. İşaret dili eğitimi katılımcılarımız hastanelerimizde sessizliğin sesi olmak, daha iyi ve hızlı hizmet sunabilmek için çalışmalarını sürdüreceklerdir.