Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınava Alınacak Aday Listeleri ve Başvuru Belgelerini Teslim Edecek Yedek Aday Listeleri Hakkında Duyuru
22 Ocak 2019

Sürekli İşçi Alımı kapsamında asil listeden yapılan başvuru belgelerinin incelenmesi sonucunda sözlü sınava katılmaya hak kazanan aday listeleri meslek alanlarına göre aşağıda yayınlanmıştır. Ayrıca asil listede olup da başvuru yapmayan ve başvuru şartlarını taşımayan adayların listesi de yayınlanmış olup, aynı sayıda yedek aday listesindeki sıralamaya göre isimleri listelenmiştir.

Başvuru belgelerini teslim edecek yedek aday listesindeki kişiler başvuru belgelerini 22.01.2019 tarihi mesai saatleri içerisinde Çorum İl Sağlık Müdürlüğü Atama Birimi'ne elden teslim edeceklerdir.

*** Yedek listede ismi bulunan adaylardan herhangi birinin eksik belge sunması veya başvuru yapmaması durumunda sıradaki yedek aday evrak teslimi yapmak üzere Müdürlüğümüzce telefonla aranacağından yedek listedeki adayların telefonlarını açık tutmaları önemle rica olunur.

***  İşbu ilan ilgililere tebligat yerine geçecek olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

***  Güvenlik Görevlisi (Silahsız) olarak başvuru yapacak adaylar istenecek belgelere ek olarak Adli Sicil Kaydı getireceklerdir.

Başvuruda İstenecek Belgeler için  tıklayınız

Sözlü Sınava Girmeye Hak Kazanan ;

Ambulans Sürücüsü Listesi için tıklayınız

Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi (Lisans)  Listeleri için tıklayınız

Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi (Ön Lisans)  Listeleri için tıklayınız

Yardımcı Klinik Elemanı (Diş) Asil ve Yedek  Listeleri için tıklayınız