Murat EKER ve Murat COŞGUN’dan Organ Bağışına Destek

• haber116_1.jpg
  • haber116_2.jpg
  • haber116_3.jpg

26 Mayıs 2017 tarihinde  Ankara’da özel bir hastanede 30 yıllık arkadaşının böbreğinin nakledilmesiyle sağlığına kavuşan Murat COŞKUN’u ve duyarlı arkadaşı Murat EKER’i İl Sağlık Müdürü Dr. Metin ÖZTÜRK  ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ömer SOBACI ziyaret etti.7 yıl boyunca haftada 3 gün  4 saat diyalize girdiğini ve bu yüzden yıllardır Çorum dışına çıkamadığını anlatan Murat COŞGUN zor günleri atlattığını ifade ederek arkadaşları Murat EKER ve Ömer SÜVER ile birlikte organlarını bağışladı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Metin ÖZTÜRK; tedavisi sadece organ ve doku nakli ile mümkün olan hastalıkların tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de en önemli sağlık sorunlarının başında geldiğini,  organ ve doku nakli bekleyen hastaların sayısının her geçen gün artığını dile getirerek herkesi organ bağışına duyarlı olmaya davet etti.