OSMANCIK VE KARGI İLÇELERİNDE ŞEHİT AİLESİ ZİYARETLERİ

• haber77_3.JPG
  • haber77_4.JPG
  • haber77_5.JPG

04.04.2017  Salı günü İl Sağlık Müdürü Dr.Metin ÖZTÜRK ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Ömer SOBACI, İzleme ve Değerlendirme Şube Müdürü Dt.Emine PAYDAR Osmancık İlçesinde bulunan  Şehit Jandarma Üstçavuş Mustafa AYNA’nın ailesini,şehit Piyade Uzman Çavuş Murat ALICI’nın ailesini ve Piyade onbaşı Yaşar ARSLANER’in ailesini  ziyaret ettiler.Daha sonra Kargı İlçesinde de  şehit Astsubay Üstçavuş  Ali ILGAZ’ın ailesi,şehit er Emin ÜNAL’ ın ailesi ve şehit Muzaffer KARAKAYA’nın aileleri ziyaret edildi. Şehit Ali ILGAZ’ın annesi Cemile ILGAZ’ın diş problemini gidermek amacıyla Kargı Devlet Hastanesi Başhekimliğine gerekli talimatlar verildi. Şehit Ali ILGAZ’ın çocuğu Eslem ILGAZ’ın yaşadığı göz probleminin tedavisi için Çorum Erol OLÇOK Eğitim ve Araştırma Hastanesine yönlendirildi.