Personel Haberleri
27 Ekim 2017

Vefat

Müdürlüğümüz çalışanlarından Neslihan ALMALI' nın babası vefat etmiş olup, bugün (27.10.2017 tarihinde) ikindi namazına müteakiben Ulu Mezarlıkta defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Vefat

İl Sağlık Müdürlüğü' nde görev yapan Ferruh KAHRAMAN' ın babası vefat etmiş olup bugün (20.09.2017) tarihinde ikindi namazına müteakiben Laçin'de defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Vefat

İl Sağlık Müdürlüğü' nde görev yapan Fatih ÇALIŞKAN' ın dedesi vefat etmiş olup 27.07.2017 tarihinde ikindi namazına müteakiben İkizce (Bağzık / LAÇİN) köyünde defnedilecektir. Müdürlüğümüz önünden saat 15:40' ta araç kaldırılacaktır.  Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Vefat
İl Sağlık Müdürlüğü Hukuk Bürosunda görev yapan Avukat Dilek TAŞ'ın  babası Süleyman CİDDİ 14.07.2017 tarihinde vefat etmiş olup 15.07.2017 tarihinde defnedilmiştir.  Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Geçmiş Olsun
İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Eşref ŞENAY' ın babası ameliyat olmuştur. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.

İ
l Sağlık Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Şube Müdürlüğü' nde görev yapan Necip ŞEHERLİ ve oğlu ameliyat olmuştur. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.
Vefat18.07.2017 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarından Yunus BUDAK' ın annesi vefat etmiştir. Cenaze törenine Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr. Ömer SOBACI ile katılan  İl Sağlık Müdürü Metin ÖZTÜRK kederli aileye başsağlığı diledi.

• cenaze1.jpg
  • cenaze2.jpg
  • cenaze3.jpg
  • cenaze4.jpg

İl Sağlık Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü' nde görev yapmakta olan Mustafa GÜNDOĞDU' nun oğlu Oğuzhan trafik kazası geçirmiştir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.

Vefat

Sungurlu İlçesi Sungurbey ASM'de Aile Hekimi olarak görev yapan Ali Rıza YILDIZ 22 Mayıs 2017 tarihinde geçirdiği beyin kanaması ve yüksek tansiyon  sonucunda tedavi gördüğü Hitit Üniversitesi Erol OLÇOK Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 30 Mayıs 2017 tarihinde vefat etmiştir.
Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Geçmiş Olsunİl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü' nde görev yapmakta olan Asiye ÖZTEKİN katarakt ameliyatı olmuştur. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.
Vefat
Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Çelebi KAYASAROĞLU' nun annesi Zeynep KAYASAROĞLU 31.Mart.2017 günü vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Vefatİl Sağlık Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Şube Müdürlüğü' nde sosyal çalışmacı olarak görev yapan Lalizer ERDEN'in dedesi Kadir DAĞDEVİREN 19.Mart.2017 günü vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Geçmiş Olsunİl Sağlık Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Şube Müdürlüğü' nde görev yapmakta olan Günay TURAN' ın annesi Kamile Hanım kalp ameliyatı olmuştur. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.

Emeklilik
  • Çorum İl Sağlık Müdürlüğünde çalışan ve Mart ayı itibariyle emekliye ayrılan personelimiz Harun AKYER' e veda yemeği düzenlendi. 20.Mart.2017 Pazartesi günü düzenlenen yemeğe İl Sağlık Müdürü Dr. Metin ÖZTÜRK, Müdür Yardımcıları ve çok sayıda personel katıldı. Emekliye ayrılan personele, devletimize, Bakanlığımıza  ve İl Sağlık Müdürlüğümüze vermiş olduğu hizmetler için teşekkür edilerek, plaket takdim edildi.
    • harun1.jpg
    • harun2.jpg
    • harun3.jpg

Vefat
  • İl Sağlık Müdürlüğü' nde mimar olarak görev yapan Süleyman DURMUŞ' un babası Osman DURMUŞ 23.Mart.2017 günü vefat etmiş olup, Osman DURMUŞ' un cenazesi yarın (24.Mart.2017 Cuma) Karşıyaka Camii' nde kılınacak cenaze namazından sonra, Karşıyaka Mezarlığı' nda toprağa verilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.