Gıda Hijyeni, Sağlıklı Besin Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri Eğitimi
03 Haziran 2022

Çorum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün talebi üzerine 0-18 Yaş Çocuk Sevgi Evi bakım ve mutfak personellerine yönelik ‘’Gıda Hijyeni, Sağlıklı Besin Hazırlama ve Pişirme Yöntemleri’’ konulu eğitim verilmiştir. Diyetisyen Kübra ORMAN tarafından verilen eğitimde konu ile ilgili sunum yapılıp ardından katılımcıların soruları cevaplandı. Eğitim sonunda bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

  • WhatsApp Image 2022-06-03 at 10.12.31.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-06-03 at 10.12.31 (2).jpeg
  • WhatsApp Image 2022-06-03 at 10.12.31 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2022-06-03 at 10.12.30.jpeg
  • WhatsApp Image 2022-06-03 at 10.12.30 (1).jpeg