Online Eğitim Modülü Eğitici Eğitimi Yapıldı

• haber559_ (5).jpg
  • haber559_ (3).jpg
  • haber559_ (1).jpg

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığımız Sağlık Bakım Hasta Hizmetleri ve Eğitim Birimi ve Destek Hizmetleri Başkanlığının organizasyonu ile Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm Dr. Burak UFLAZ'ın başkanlığında Uzman Samet ŞENSOY, Eğitim Birim Sorumlusu Yeliz YELEN AKPINAR ve T.C. Sağlık Bakanlığı Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Akgün Sorumlusu Hasan ZORLU tarafından Başkanlığımıza bağlı sağlık tesislerimizin tüm eğitim birim sorumlularına ve bilgi işlem sorumlularına online eğitim modülü konusunda 13.09.2019 tarihinde Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda bilgilendirme eğitimi yapılmıştır.Eğitim sonrasında katılımcıların sorunları ele alınarak genel değerlendirmede bulunulmuştur.