İlimizde Uluslararası Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

• haber415_kapak.jpeg
  • haber415_ (2).jpeg
  • haber415_ (6).jpeg
  • haber415_ (7).jpeg
  • haber415_ (4).jpeg
  • haber415_ (5).jpeg
  • haber415_ (3).jpeg

23.01.2019 tarihinde T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Uluslararası Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı konulu toplantı gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ömer SOBACI başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. İhsan DEMİRBAŞ, Başhekim Doç. Dr. Çağatay Evrim AFŞARLAR ve Hastane İdarecileri ile Çorum OKA (Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı) İl Koordinatörü Özgür YALÇIN ve Çorum İli OKA Temsilcileri katıldı.

Toplantıda Sağlık Bakanlığımız tarafından yayımlanan Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Turistin Sağlığı Hakkında Yönetmelik” çerçevesinde; T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Uluslararası Sağlık Turizmi konusunda yapılması gereken çalışmalar ve ikili işbirliği konuları değerlendirilmiştir.