• haber237_ kapak.jpeg
  • haber237_ (7).jpeg
  • haber237_ (9).jpeg
  • haber237_ (8).jpeg

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Programa Çorum Milletvekili Ahmet Sami CEYLAN, Belediye Başkanı Zeki GÜL, Vali Yardımcısı Coşkun DOĞAN, Vali Yardımcısı Ayhan ÖZKAN, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete DOLAPÇI, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ömer SOBACI, protokol davetlileri ve sağlık çalışanları katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Başhekim ve Protokol üyelerinin konuşmalarının ardından yapılan "Şehit Nedir Çocuk?" konulu sinevizyon gösterisi ve şiir dinletisi ile birlikte program sona erdi.