Acil Servis Hizmetlerinin Uygulama Usul Ve Esasları

• haber214_ (4).jpeg
  • haber214_ (5).jpeg
  • haber214_ (6).jpeg

Sağlık Bakanlığımızın acil servis hizmetlerinin geliştirilmesi hastaların bu hizmetlere daha hızlı ve eşit ulaşabilmesi hedefleri doğrultusunda yayınlamış olduğu 20182 genelge ve ‘’YATAKLI SAĞLIK TESİSLERİNDE ACİL SERVİS HİZMETLERİNİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA TEBLİĞ’’ de yapılan değişiklikler ile acil servislerin daha etkin ve verimli çalışması amaçlanmıştır. Yapılan bu değişiklikler doğrultusunda T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Çorum Erol OLÇOK Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi, Klinik Sorumlu Hekimleri ve Acil Servis Hekimlerine 20-22 Şubat 2018 tarihlerinde İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ömer SOBACI başkanlığında sağlık alanında yapılması gereken düzenlemeler ve izlenecek yollar hakkında eğitim ve bilgilendirme çalışması yapılmıştır.