Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Murat Çağlayan’ın Kilis ve Hatay ziyareti

Zeytin Dalı operasyonu kapsamında belirlenen noktalarda kurulan sağlık tesislerinde ve hastanelerde alınan sağlık tedbirlerini yerinde incelemek üzere Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Murat Çağlayan, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Murat Alper ve beraberindeki heyet 24-25 Ocak tarihlerinde Kilis ve Hatay’a ziyaretler gerçekleştirdiler.
Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Murat Çağlayan, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Murat Alper ve beraberindeki heyet; Çorum ilinden bölgede görev alan sağlık ekibine de teşekkürlerini ilettiler.

• WhatsApp Image 2018-01-25 at 17.59.57.jpeg