Sürekli İşçi Sözlü Sınavına Girecek Kesin Aday Listeleri, Sınav Yeri ve Tarihi
24 Ocak 2019

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınava Alınacak Aday Listeleri ve Sınav Takvimine İlişkin Duyuru

• 1-Müdürlüğümüz ve bağlı birimlerine 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında çalıştırılmak üzere sürekli işçi alımı kapsamında yapılan başvuru belgelerinin incelenmesi sonucunda sözlü sınava katılmaya hak kazanan aday listeleri ve sınav takvimine ilişkin bilgiler (sınav tarihi, yeri ve saati) meslek alanlarına göre ekteki listelerde yayınlanmıştır.
  • 2-Sözlü sınava alınacak adayların belirlenen tarih ve saatte sözlü sınav yerinde kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunması gerekmekte olup, belirlenen tarihte sözlü sınava gelmeyen aday ertesi gün sözlü sınava alınmayacaktır. Sınava gelirken cep telefonu getirilmemesi önemle rica olunur.
  • 3-Aynı gün sınava girecek adayların tamamı bitinceye kadar sınav devam edecektir.
  • 4-İş bu ilan tebligat yerine geçecek olup, adaylara ayrıca bildirim yapılmayacaktır.

Sözlü Sınava Katılacak Aday Listesi ,Sınav Yeri  ve Tarihleri;

Veri Giriş Kontrol İşletmeni Listeleri için tıklayınız

Ambulans Sürücüsü ve
Şoför (Yolcu Taşıma) Listeleri için tıklayınız

Klinik Destek Elemanı (Hastane)  Listeleri için tıklayınız