Cibutili Çocuk Hastalara Ziyaret Gerçekleştirildi

• haber332_ (7).JPG
  • haber332_ (2).JPG
  • haber332_ (1).JPG

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavilerinin yapılması için ülkemize getirilen, yaşları 1-5 arasında olan Cibuti vatandaşları Hassan Kader Ahmed, Mohammed Souleiman Mohammed, Nasteho Hassan, Robleh, Ayoub Mohammed Ismael ve Mahado Ali Djibril isimli 5 çocuk hasta refakatçileri ile birlikte Müdürlüğümüz tarafından görevlendirilen araç ile 03.10.2018 tarihinde Ankara Esenboğa Havalimanında karşılanarak Hastanemize getirilmişlerdir. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer SOBACI ve Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete DOLAPÇI Hastanemize getirilen yabancı uyruklu çocuk hastaları ve refakatçilerini ziyaret etmiştir. Hastaların tüm tedavileri Sağlık Bakanlığımız tarafından karşılanacaktır.