Çorum İl Sağlık Müdürlüğü

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü

Valimiz Sayın Necmeddin KILIÇ'ın Yeni Yıl Gecesi Ziyareti

Güncelleme Tarihi: 01/01/2018

Sayın Valimiz Necmeddin Kılıç T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Çorum Erol OLÇOK Eğitim ve Araştırma Hastanemizde tedavi gören vatandaşlarımızı ve hastane çalışanlarımızı ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ömer SOBACI’nın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Necmeddin Kılıç, tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastane personellerini de görevi başında ziyaret ederek yeni yılını kutlayan Sayın Valimiz, hastalarımıza ve personellerimize çiçek verdi. Hastane çalışanlarının ve hastaların ziyaretten duydukları memnuniyet yüzlerine yansırken, Sayın Valimiz Necmeddin Kılıç’a ve Sayın İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ömer Sobacı’ya teşekkürlerini bildirdiler.

• Kapak.jpg