14 Mart Tıp Bayramı Yürüyüşü

• haber56_21.jpg
  • haber56_31.jpg
  • haber56_41.jpg

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü; Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve  Halk Sağlığı Müdürlüğü ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında yürüyüş düzenledi. Yunus Emre Yürüyüş Parkuru’nda gerçekleştirilen organizasyona İl Sağlık Müdürü Dr.Metin ÖZTÜRK, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Uzm. Dr. Ömer SOBACI, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet BARIŞ,  Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüş sonrası 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Tabip Odası sağlık çalışanları arasında yapılan Futsal Turnuvasında birinci olan Halk Sağlığı Müdürlüğüne kupası İl Sağlık Müdürü Dr. Metin ÖZTÜRK tarafından verildi.