Hastalarımıza Kar Paletli Ambulanslarımızla Ulaşıldı

• haber406_ (1).jpg
  • haber406_ (2).jpeg
  • haber406_ (3).jpg

Çorum'da etkili olan tipi ve kar yağışı nedeniyle zorlu kış şartlarında hastalarımıza kar paletli ambulansımız ile ulaşıldı.

- 05.01.2019 tarihi saat 22:20 'de İlimiz Bayat İlçesi Ayvalıca köyünde rahatsızlanan F.Ş. adlı vatandaşımıza ulaşıldı.

- 06.01.2019 tarihi saat 23:13 'de Merkeze bağlı Boğacık köyünde rahatsızlanan A.A. adlı vatandaşımıza ulaşıldı.

Tıbbi donanımı diğer ambulanslarla aynı olan paletli ambulanslar özel yapısı sayesinde zorlu kış şartlarında rahatça ilerleyebiliyor; Yoğun kar yağışında saatler süren zorlu bir çalışmanın ardından ambulansların gidemediği bölgelerdeki hastalara ulaşan ekiplerimiz, en yakın hastaneye hastalarımızı ulaştırıyor.

Karlı zeminlerde yüksek hareket kabiliyeti sağlayan, 4x4 şanzıman sistemine sahip ambulanslar özellikle yüksek kesimlerde kar nedeniyle ulaşılamayan hastaların kapısına kadar giderek ilgili hastanelerimize sevkini gerçekleştirdi.